Om Easy Leasing Sweden

Easy Leasing Sweden AB hjälper företagare att skaffa finansiering när man står inför en investering.

 

  • Det kan ske genom leasing, avbetalning eller hyra. Det ger företagaren tid att i stället ägna sig  åt att välja rätt leverantör och rätt maskin eller objekt för sin verksamhet.
  • Det skapar också bättre förutsättningar för leverantörer att kunna erbjuda kunden en attraktiv lösning till en rimlig totalkostnad och i linje med kundens kassaflöde.

Verksamheten startades 2017 av Dan Dyrebrant och Annica Dyrebrant med ambitionen att etablera nära samarbeten med såväl kredittagare som kreditgivare och leverantörer.

 

  • Vi vill hellre nå en djupare förståelse för ett mindre antal kredittagare och bidra till utvecklingen av dessa bolag, än att göra engångsaffärer med tusentals bolag.
  • Det är också oerhört viktigt att endast arbeta med kreditgivare där vi har väl fungerande kommunikation och ett ömsesidigt högt förtroende.
  • Direktkontakt med leverantörer och erfarenhet från de bransch- och objektsspecifika förutsättningarna ger bästa möjligheter för en god affär för alla parter.

Vår bakgrund är mer än 20 års erfarenhet från bank-/finans- och mäklarverksamhet.

Vi har också varit egenföretagare vilket grundlagt en förståelse för de utmaningar en företagare ställs inför. Med erfarenhet från hundratals finansieringslösningar i olika branscher tror vi oss ha goda förutsättningar att hjälpa fler att finna rimlig finansiering när man står inför ett investeringsbeslut.

DAN DYREBRANT 070-576 91 99 dan@easyleasingsweden.se

elfet


©easyleasingsweden 2017